Tisztelt Partnereink, Megbízóink, Kollégáink, Barátaink!

Szívből reméljük, hogy mindannyian jó egészségnek örvendtek!

A FŐMTERV- felelős munkáltatóként - határozott lépéseket tett és tesz is a COVID-19 (koronavírus) világjárvány ránk jutó kihívásainak kezelésére. Intézkedéseink célja, hogy biztosítsuk csapatunk és környezetünk egészségét és biztonságát, miközben megőrizzük képességünket ügyfeleink kiszolgálására, projektjeink folytatására és folyamatosan dolgozunk új szerződéseinken.

2020 június 20-tól, a vészhelyzet feloldásától kezdődően ismét lehetőséget biztosítunk az irodai munkavégzésre minden dolgozónknak. Ezzel néhány, különböző okokból kifejezetten veszélyeztetett kollégán kívül él is mindenki. Visszatértek a külső meghívottakkal szervezett személyes tárgyalások is. Természetesen a szobákban, valamint különösen a közös használatú terekben (liftek, konyhák, tárgyalók, stb.) egyedi szabályozás van érvényben, figyelemmel a távolságtartásra és az egyidőben, egy helyiségben tartózkodók létszámának korlátozására. Kérjük vendégeinket is, hogy az épületben kifüggesztett szabályokat tartsák tiszteletben és mindannyiunk érdekében tartsák be!
Felkészültünk mind a fertőzés lehetséges felbukkanására, mind pedig az esetleges második hullám bekövetkeztére is. Utóbbi esetben azonnal a március-áprilisi munkamódszer lép életbe. Addig is – megörülve egymás társaságának – töretlen lendülettel folytatjuk munkánkat Önökkel!

Számíthat partnerségünkre, továbbra is.

Keszthelyi Tibor
elnök-vezérigazgató